Foto: I. Bronkhorst
Foto: I. Bronkhorst
Heiloo

Nieuwe gemeentesecretaris start in Heiloo

Guy Heemskerk (42) start op 18 april als nieuwe gemeentesecretaris voor de gemeente Heiloo. Hij was voorheen adjunct-secretaris/directeur bedrijfsvoering voor de gemeente Hoorn en vormde daar samen met gemeentesecretaris Frans Mencke de directie. Guy vervangt in Heiloo Hetty van der Meent die eind 2015 met vervroegd pensioen is gegaan.

Guy studeerde vanaf 1991 Bestuurskunde en behaalde daarnaast onder andere de International Executive MBA (bedrijfskunde) in Engeland en rondde de Post graduate opleiding Verandermanagement aan de VU Amsterdam af.

Blij met de komst

Burgemeester Hans Romeyn: "We zijn blij met de komst van Guy en heten hem van harte welkom als gemeentesecretaris. Daarnaast zien wij in hem een geschikte vertegenwoordiger binnen de BUCH-directie. Het komende jaar staat in het teken van de tot standkoming van de ambtelijke fusie met Bergen, Uitgeest en Castricum. Ook in de komende jaren speelt Guy een belangrijke rol tussen de ambtelijke organisatie en het bestuur in Heiloo."

Toekomst van Heiloo

Ook Guy zelf heeft zin in zijn nieuwe functie: "Het is prachtig om de functie van gemeentesecretaris te mogen vervullen in mijn eigen woonplaats en bij te kunnen dragen aan de toekomst van Heiloo. De verbinding maken tussen de vier ambtelijke organisaties en zorgen dat Heiloo daarin goed is vertegenwoordigd, zie ik als een uitdaging. Aan mij ook de taak om de wensen van het college en de raad te kennen en te kijken hoe we binnen BUCH hier invulling aan kunnen geven."

Volle tevredenheid

Guy Heemskerk woont sinds 2007 naar volle tevredenheid met zijn gezin in Heiloo. Hij is coach van één van zijn kinderen bij de hockeyclub de Terriërs en hij speelt daar zelf ook. Guy kenmerkt zich door zijn nieuwsgierigheid en resultaatgerichtheid. Hij ziet zich zelf als een 'friskijker' wat de ambtelijke fusie met de BUCH betreft. Door te werken in Heiloo heeft hij van zijn woonomgeving, zijn leefomgeving (activiteiten in het verenigingsleven) ook zijn werkomgeving gemaakt.

Meer berichten