De E1 in 1982 bij een wedstrijd van AZ'67. Staand: Wijnand Visser, Xander de Graaf, Paul Knoop, Ruud Kesseler, Arnoud Koning, Paul Duijvestein, Rik van Leijden. Knielend: Kick Broersen, Gaby Oosterling, Jeroen Lambeck, Michiel van Horssen, Dennis Dijkhuis, Christopher Hilder.
De E1 in 1982 bij een wedstrijd van AZ'67. Staand: Wijnand Visser, Xander de Graaf, Paul Knoop, Ruud Kesseler, Arnoud Koning, Paul Duijvestein, Rik van Leijden. Knielend: Kick Broersen, Gaby Oosterling, Jeroen Lambeck, Michiel van Horssen, Dennis Dijkhuis, Christopher Hilder. Foto: René Alphenaar

Zaterdag 70e verjaardag De Foresters

Sport

Morgen is het exact 70 jaar geleden dat De Foresters werd opgericht. De club gaat het flink vieren en lijkt welkome hulp te krijgen van de weergoden, die prachtig weer voorspeld hebben. 

Aangezien de KNVB geen medewerking kon verlenen aan de festiviteiten, is er tot ver in de middag een normaal competitieprogramma op De Egelshoek. Om 16.30 uur wordt het feest dan toch echt geopend met een reünie in de kantine. Een half uur later begint het 7 tegen 7 toernooi van leden, oud leden en overige liefhebbers. Meer dan 200 spelers en speelsters hebben zich voor de wedstrijden aangemeld. Om 20.30 gaat het naadloos over in een feestavond met DJ en zanger. 

De Foresters laat weten dat iedereen welkom is en dat de toegang tot de evenementen gratis is. De feestavond is alleen toegankelijk voor volwassenen, later dit jaar zal de jeugd aan de beurt zijn.  

Op de foto uit 1982:
In de rust van de wedstrijd AZ'67 tegen Excelsior (3-1 door drie doelpunten van Roelf-Jan Tiktak) werden de spelers van E1 uitgenodigd om op de middenstip een huldiging te ondergaan. Dit omdat ze kampioen van het seizoen 1981-1982 waren geworden.

Staand: Wijnand Visser, Xander de Graaf, Paul Knoop, Ruud Kesseler, Arnoud Koning, Paul Duijvestein, Rik van Leijden.
Knielend: Kick Broersen, Gaby Oosterling, Jeroen Lambeck, Michiel van Horssen, Dennis Dijkhuis, Christopher Hilder.

Foto: René Alphenaar van Fotomuseum Heiloo

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant