Afbeelding

Winnaars en verliezers Vennewater Badminton Heiloo

Sport Heiloo

Het competitieseizoen badminton 2015-2016 zit er alweer op. Een seizoen dat winnaars heeft opgeleverd, maar ook verliezers kent .

Grote winnaar is bijvoorbeeld Team 7, 3e klasse district: zij zijn in hun klasse regiokampioen Noord-Holland geworden. Op een haar na hebben ze zich daarna niet weten te plaatsen voor het NK voor regioteams. Team 2 (4e divisie) heeft lang meegedaan voor het kampioenschap, maar heeft toch genoegen moeten nemen met een 2e plaats. Team 5 en 6 hebben een goed seizoen gehad en zijn in de 2e klasse district op respectievelijk de 3e en 2e plek geëindigd. Team 3, spelend in de hoofdklasse district, heeft zich niet naar een titel gespeeld, maar heeft zich wel weten te handhaven in deze klasse.

Team 1, spelend in 2e divisie landelijk, moest in de eerste seizoenshelft als spelers missen waardoor ze al snel in de degradatiezone belandden en daar ook niet meer uit kwamen. Team 4 speelde voor het eerst 1e klasse district, een uitdagend speelveld. Weliswaar onderaan de ranglijst leek het er lang op dat ze net niet zouden degraderen. Helaas werd in de laatste 2 wedstrijden anders besloten en eindigden ze toch onder de streep.

Het herenteam, spelend in 2e klasse district, is geëindigd op een 5e plaats.

Voor het komend competitieseizoen 2016-2017 is Vennewater Badminton Heiloo naarstig op zoek naar dames die mix-competitie willen spelen. De teams varieren in speelniveau van 3e klasse (district) tot aan 3e klasse (landelijk). Voor meer informatie: www.badmintonvennewater.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant