Afbeelding
Foto: Juan Rooijakkers

Hartverwarmend TIOS Dansdemo met showelementen

Sport Limmen

Limmen – Afgelopen zaterdagavond 30 januari 2016 hielden de Streetdance en Breakdance groepen van TIOS Limmen een hartverwarmende dansdemo in sporthal de Bloemen, waarin het plezier en de hechte band binnen elke dansgroep afstraalden.


De dansdemo werd gestart met disco door de jongste Streetdancers olv Sara Beentjes, waarna ze later een vrolijke zomerse dans lieten zien. De Streetdance gr 7-8 voerden juist een stoere groepsbattle tegen elkaar uit. Maar hun 2e dans werd een gezellige oude Rock& Roller op "Blue Suede Shoes" van Elvis Presley.
Beide VGO Streetdance groepen olv Silvy Been gingen weer voor een stoere strakke hiphop dansuitvoering. Maar de 2e dans kregen de dansen een zomers gezellig tintje.
De Breakdance groepen olv Falko de Graaf begonnen ieder met een gezamenlijke choreografie, waarna elke breakdancer in de battle wel even zijn/haar eigen showtje liet zien. Met name de gevorderden waren zeer op dreef en lieten spetterende moves zien, waarbij ieder sportiviteit en waardering bovenaan staat.
Als extra kregen we dit keer een turndemonstratie te zien van de talenten van docente Caroline Welboren. Ze lieten een sprankelende turndemo van samenspel zien met verrassende showelementen en dat allemaal op muziek gemaakt.

Afbeelding

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant