V.l.n.r. : Sjef Kenniphaas, Rob Zeeman (wethouder gemeente Bergen) en Rita Koppedraaijer. Bespreking in oktober over de nieuwbouw.
V.l.n.r. : Sjef Kenniphaas, Rob Zeeman (wethouder gemeente Bergen) en Rita Koppedraaijer. Bespreking in oktober over de nieuwbouw. Foto: Aangeleverd

Feest bij sloop 'bowling' Egmond

Algemeen Egmond aan Zee

EGMOND - Een mooi moment voor Egmonders die zich ergeren aan het sterk verloederde voormalige bowlinggebouw in Egmond aan Zee. De gemeente Bergen verleende vorige week de vergunningen voor de sloop en de nieuwbouw. Bezwaarmakers krijgen zes weken de tijd om bezwaar te maken, daarna zijn de vergunningen onheroepelijk, laat een gemeentewoordvoerder weten.

De actievoerders en omwonenden Rita Koppedraaijer en Sjef Kenniphaas nodigen alle bewoners uit aanwezig te zijn bij de sloop van het oude bowlinggebouw dat inmiddels ruim twintig jaar leegstaat. "De dag van de sloop zal de boeken ingaan als een Egmondse feestdag. Wij willen graag dat de eerste sloopactie onder enorm gejuich en oorverdovend applaus plaats zal vinden. We hebben er met z'n allen lang op gewacht, dit moet gevierd worden!" Dreefbeheer BV realiseert aan de kop van de Kennedyflat vier woonlagen bovenop de onderste verdieping die een horecabestemming gaat krijgen.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant