Afbeelding

Small Group Challenge van Energieker Leven gaat weer van start

Algemeen Commercieel

Sinds augustus 2014 begeleid Energieker Leven mensen bij het verbeteren van hun lifestyle. Lifestyle is de motivatie én het daarbij horende gedrag om fit en gezond te blijven. Het verbeteren van je lifestyle kost tijd en energie. Stap voor stap en met vallen en opstaan. Zeer weinig mensen halen "het" op eigen kracht. Inhoudelijke begeleiding en mentale coaching zijn in dus essentieel. Daar kun je bij Energieker Leven 100% op rekenen. Ik zeg altijd: doe wat ik zeg dan komt het resultaat vanzelf!

Begin januari gaat de nieuwe Small Group Challenge van start. Naast een compleet voedingsprogramma waarin je 1 of 2 maaltijden vervangt, wekelijkse begeleiding, wegen etc staat er een intensief sport programma voor je klaar. 2 keer per week sport je in een Small Group van max 6 personen. Hierbij gebruiken we allerlei hulpmiddelen (oa kettlebells) en het eigen lichaam. Training is gericht op kracht en uithouding, minder op duur vermogen. Daarnaast ga je nog 1 of 2 keer thuis aan de slag.

Aan het einde van de 4 weken is je energie verhoogd, je vetpercentage lager en je spiermassa gegroeid. Daarnaast heb je geleerd wat je moet doen om die lifestyle hoog te houden. Een diepte investering in je gezondheid, dat is meedoen aan de Small Group Challenge. Stel je weet mensen die samen met jou dit programma willen volgen dan krijg je korting en is de investering lager. Natuurlijk wel met dezelfde resultaten.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant