Afbeelding

Ingezonden: Dierenmishandeling

Ingezonden Heiloo

Ingezonden:

Ik woon met man, zoon, en 3 katten op de Hoogeweg in het buitengebied van Heiloo. We genieten volop van het buitenleven. Onze enige angst was tot op heden dat een van onze katten aangereden zou worden door een auto, want het is weliswaar een fietsstraat en een 30 km zone, maar het lijkt hier af en toe wel een racebaan en ook het vrachtverkeer is enorm toegenomen!

Dus toen onze prachtige Perzische kater na 2 dagen vermist, kreupel tevoorschijn kwam, dachten wij dat hij een tik van een auto had gekregen. Tot ons grote verdriet constateerde de dierenarts echter dat onze kat een keiharde trap van iemand moet hebben gehad.

De kat moet nu geopereerd worden, want zijn heup is uit de kom en de pees die het op zijn plaats houdt is compleet afgescheurd.

Buiten het feit dat wij geconfronteerd worden met een dierenartsrekening van minimaal 400 euro, zijn wij verbijsterd dat iemand dit een dier aandoet. Iemand die dat doet, bewust, is een beest en een onmens.

De lafbek die dit op zijn geweten heeft zal wel niet zo flink zijn zich te melden om de financiële consequenties op zich te nemen en zijn excuses aan te bieden.

En ik nog maar denken: Heiloo, alleen maar nette mensen. Wat een deceptie!

Voor evt. reacties kunt u mailen naar annatheresia@hotmail.nl

Anna Theresia

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant