Afbeelding

GTH Teams trampolinespringen springen NK

Sport Heiloo

Zaterdag sprongen twee teams van GTH het NK trampolinespringen voor teams in het E-niveau in Oss. In de eerste ronde sprong team E2 de wedstrijd; Julie Warmenhoven, Mila Dekker, Roos Niesten en Britt Brouwer.

Als eerste werd de verplichte oefening gesprongen, Roos sprong een nette oefening en kreeg voor haar oefening een 20.5. Ook Julie wist haar oefening strak uit te springen en sprong een 7.3 gemiddeld! In de volgende beurt sprongen de meiden de keuzeoefening, de keuzeoefeningen werden goed gesprongen. Britt kreeg voor een keurige oefening een totaal van 20.7, ook Mila liet een sterke oefening zien, zij behaalde een totaal van 23.3!

In de tweede ronde was het de beurt aan team E3; Brechtje van Haneghem, Elise Ten Bruggencate, Feliene Warmenhoven en Milenka Hoorn. Ook dit team begon met de verplichte oefening, een mooi rondje oefeningen. Brechtje sprong een super verplichte oefening, zij kreeg een 7.4 gemiddeld. Daarna werden prima keuzeoefeningen gesprongen, Elise sprong mooi en behaalde 23 punten rond. Ook Feliene en Milenka wisten beide een keurige oefening te springen en behaalden respectievelijk 23.1 en 23.8. Beide teams hebben een goede wedstrijd gesprongen en kunnen trots zijn, team E2 is veertiende geëindigd en team E3 achtste. Voor meer info: www.gth-heiloo.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant