Afbeelding

Kersttoernooi HZV het Vennewater: rivaliteit ten top

Sport Heiloo

HEILOO - HZV het Vennewater houdt op tweede kerstdag haar traditionele zaalvoetbaltoernooi in Sporthal het Vennewater.

Regio-gebondenheid , deelname van meerdere teams, niveau van minimaal Hoofdklasse en mogelijkheden scheppen voor het behalen van extra punten naast de wedstrijdpunten, waren de voorwaarden die de nieuwe toernooicommissie zich ten doel had gesteld. Hieruit zijn de volgende teams geselecteerd: HZV 1 en 2, Beach Soccer 1 en 2, White Stones 1, WS Old Stars, Alkmaar FC, Huizen FC, Gouwen Ouwen en Vrone. Door deze selectie is het toernooi al bijna geslaagd, want veel ingrediënten zoals ervaring, jeugdig talent en daardoor nieuwe geselecteerde samenstellingen, zijn hiervoor aanwezig.

Er wordt in twee poules gespeeld waarvan de eerste twee teams een kruisfinale spelen. HZV 1 – WS Old Stars zullen om 09.30 uur het toernooi openen. De kruisfinale zal om 16.15 uur aanvangen met daarna direct de finale.

Naast de prijzen voor de beide finalisten is voor de beste speler van het toernooi nog een extra trofee beschikbaar gesteld. Familie de Wit staat tijdens het toernooi weer garant voor een oergezellige Kerstsfeer. Na afloop van het toernooi zal de al zeer bekende DJ BOHDI zorgen voor de muzikale omlijsting.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant