Afbeelding

Schong Schilderwerken 25 jaar actief

Algemeen Bedrijf Belicht (archief)

Het najaarsseizoen is de tijd van het jaar om voor een gunstig tarief de winterschilder in te schakelen. Wat er ook aan een nieuw kleurtje toe is: bij Schong Schilderwerken is het in vertrouwde, vakkundige handen. Het Heilooer bedrijf is gespecialiseerd in schilderwerk, behang- en wandafwerking en houtrotsanering.

Schong Schilderwerken viert komend jaar het 25-jarige bestaan van de zaak en kan daarmee buigen op gedegen ervaring in de schildersbranche, met een dienstenpakket en ervaring die verdergaan dan de verzorging van hoogstaand schilderwerk. "Onze schilders werken veel bij mensen thuis. Daarnaast bestaan onze opdrachtgevers uit onder meer bouwbedrijven, vastgoedbeheerders, gemeenten, woningcorporaties en zorginstellingen," vertelt Erwin Schong die samen met Henk Zoontjes het bedrijf leidt. "Met een professioneel werkende ploeg van twintig schilders werken we vanuit Heiloo in half Noord-Holland."

Vertrouwde vakmensen
Waar en voor wie ook, Schong Schilderwerken bezit de expertise om zowel het in- als exterieur van woningen, bedrijfspanden en overige gebouwen onder handen te nemen. Van kozijnen tot deuren en van wanden tot het complete plafond. "Dat laatste zien mensen vaak nogal tegenop," vervolgt Schong. "Dit vanwege het grote oppervlak en boven de macht werken. Wij draaien onze hand er niet voor om en kunnen dergelijke klussen prima verzorgen, evenals een persoonlijk passend advies. Denk daarbij aan de juiste kleurkeuze, de meest geschikte verf voor een bepaalde ondergrond en de best toepasbare glansgraad."

Ontzorgen
Schong Schilderwerken heeft een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde co-partners, om eventueel in te schakelen ter ondersteuning in specifieke klussen. "Zodoende kunnen we desgewenst een compleet interieurpakket verzorgen, waarbij de klant er zelf totaal geen omkijken naar heeft. Met dit zogenoemde turn-key-concept hoeft de klant na de geklaarde klus zelf slechts nog de deursleutel om te draaien, om vervolgens een prachtig nieuw interieur te betreden."

Keurmerk
Vertrouwen, garantie, duidelijke afspraken en planningen zijn factoren waar Schong Schilderwerken te allen tijde voor staat. Het bedrijf is dan ook aangesloten bij de Stichting AF (tegenwoordig Onderhoud NL Garantie), met louter erkende schildersbedrijven die voldoen aan alle eisen qua kennis, vaardigheden en continuïteit.

Woonhuizen en projecten
"In 25 jaar zijn wij bij veel mensen in en om het huis geweest," vertelt Henk Zoontjes. "Als we na enkele jaren terugkomen voor onderhoud herken ik de bewoners én de kleuren." Aansprekende projecten die Schong Schilderwerken naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers heeft uitgevoerd, zijn villa The Rose en Van Haneghems showroom in Heiloo en de bibliotheek in Alkmaar. Momenteel werkt het bedrijf in Heiloo voor Woonheuvel Westerzij aan de Zeeweg en Viva Zorggroep bij Klein Varnebroek.

Scherp tarief
Zoals gezegd weten veel particulieren in en om Heiloo Schong Schilderwerken te vinden voor alle denkbare soorten schilderwerk en wandafwerking. Daar is het vooral nu de aangewezen tijd voor. "Er geldt nog altijd het lage BTW-tarief en bovendien hanteren wij individuele korting op winterschilderwerk. Wie informatie wenst, kan via 072-5323004 vrijblijvend contact met ons opnemen," aldus Erwin Schong.

Molenlei 1 L (aan het kanaal), 1921 CX Akersloot. Telefoon: 072 - 532 30 04, e-mail: info@schong-schilderwerken.nl, www.schong-schilderwerken.nl

Afbeelding
Met het Veiligheidsbeleidsplan bouwt gemeente Heiloo aan een veilige samenleving Nieuws 49 minuten geleden
Kom genieten van de prachtige collectie historische bloemen bij Hortus Bulborum.
Hortus Bulborum Limmen opent het nieuwe seizoen Nieuws 3 uur geleden
Wethouder Tromp helpt de kinderen bij het planten van een pruimenboom op het plein.
Pruimenboom geplant bij Kinderdagverblijf De Vogeltuin Nieuws 15 uur geleden

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant