Afbeelding

Verwendag Pink Ribbon Egmond

Algemeen Egmond aan Zee

Afgelopen zaterdag zijn 12 dames die in de afgelopen jaren zijn getroffen door kanker door ondernemers uit Egmond Binnen, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee en Bergen een dagje verwend.

Gestart en ook deze keer weer georganiseerd door Norma Snoek, met als inspiratie Pink Ribbon, is de verwendag nu 5 jaar later uitgegroeid tot een dag waarbij de dames gebruik konden maken van de massages, schoonheidsspecialiste, pedicure, visagiste, kleding advies en arbeidsdeskundig advies. De dag werd afgesloten bij restaurant Natuurlijk die de 12 dames en de deelnemende ondernemers een heerlijke uitgebreide lunch serveerde. Na met maken van een groepsfoto gingen de deelnemers ontspannen, met poezelige voetjes, gekapt en mooi opgemaakt naar huis met een bos bloemen, 2 goodiebags en een verwenpakket.

De algemene reactie was dat een prachtige geslaagde dag was waarbij de dames konden genieten van hetgeen werd aangeboden, ze met elkaar de ervaringen konden delen, er natuurlijk emoties bij kwamen maar dat de sfeer fijn en hartelijk was.

Alle sponsors worden hartelijk bedankt: Petiet Balans, Hair@Rixta, Jolanda Tervoort Pedicure, Mooi een zee, Massagesalon Pauw, BureauBruins, Leonie Zonneveld, Ellen Fashion, Kim Jonker, Gebroeders Jong, DIO drogist en Albert Heijn, en de gastvrouwen Joke Zomerdijk, Karin Bruins en Sandra Braak.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant