Heiloo

Najaarsconcert Eensgezindheid met thema Oktoberfest

Vanmiddag vindt er een groots najaarsconcert plaats van Muziekvereniging Eensgezindheid in cultureel centrum de Strandwal te Heiloo.

Er worden gastoptredens verzorgd door Boerenhofkapel de Kinkeluters en de Amsterdamse Blaaskapel. Deze uitvoering staat in het teken van het Duitse Oktoberfest. Er is een doorlopend programma met verschillende gastoptredens van orkesten en ensembles.

Er zal bijpassende Egerländer, Tsjechische en Böhmische blaaskapelmuziek ten gehore worden gebracht. De orkestleden van Eensgezindheid zijn daarbij gekleed in Dirndls (dames) en Lederhosen (heren). De entourage van de zaal wordt versierd volgens het traditionele Duitse volksfeest. De organisatie vindt het leuk als men ook verkleed komt in Dirndl of Lederhosen maar dat is uiteraard geen vereiste om aan deze gezellige middag deel te nemen.

Er wordt ook gezorgd voor de inwendige mens met "kaffee und kuchen" en broodjes bockworst die je tijdens de verschillende optredens tegen een kleine vergoeding kan bestellen en kan nuttigen aan lange tafels in de concertzaal.

Het concert vindt plaats in de Theaterzaal van cultureel centrum de Strandwal (op landgoed Willibrordus aan de Kennemerstraatweg) gelegen aan het de Olvendijk 2A te Heiloo. De toegang is dankzij sponsoring van verschillende Heilooër ondernemers vrij toegankelijk voor iedereen die van blaaskapelmuziek en gezelligheid houdt.

Het concert begint om 14.00 uur (zaal open om 13.30 uur). Meer informatie via www.mv-eensgezindheid.nl.

Meer berichten