De eerste stort door de wethouders Esther Hollenberg en Hilbrand Klijnstra van de gemeente Castricum en Peter Maalman, directeur HSB.
De eerste stort door de wethouders Esther Hollenberg en Hilbrand Klijnstra van de gemeente Castricum en Peter Maalman, directeur HSB.

Feestelijke start bouw Magnolia te Limmen

Algemeen Limmen

Onder grote belangstelling is het officiële startsein gegeven voor de bouw van het project Magnolia in Limmen. Wethouders Esther Hollenberg en Hilbrand Klijnstra van de gemeente Castricum, hebben hiervoor de officiële handeling verricht in de vorm van een 1e stort, samen met Peter Maalman, directeur van HSB uit Volendam.

Het fraaie nieuwe woongebied Limmer Linten is een ontwikkeling van Ontwikkelingsbedrijf De Limmer Strandwal CV, een samenwerking tussen de gemeente Castricum en Driessen Vastgoed. 

Het project bestaat uit verschillende fasen. Fase 1 'Magnolia' omvat 37 luxe woningen, is ontworpen door architect Mulleners & Mulleners en wordt gerealiseerd door HSB uit Volendam. Verschillende woningtypen wisselen elkaar af: rij-, twee-onder-een-kap, vrijstaande en seniorenwoningen.

In vervolg op de succesvolle 1e fase, is vandaag de koop- en realisatie-overeenkomst getekend voor fase 2. HSB start met de verkoop van fase 2 'Jasmijn' (26 luxe woningen) op vrijdag 13 november. De verkoopmanifestatie vindt plaats tussen 19.00 – 21.00 uur bij Fletcher Hotel in Heiloo.

De toekomstige bewoners waren goed vertegenwoordigd bij deze heugelijke gebeurtenis. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben zij alvast kennis gemaakt met hun nieuwe buren, de bouwer en de overige partijen die betrokken zijn bij de realisatie van hun nieuwe woning. Alle genodigden werden uitgenodigd om hun handtekening te plaatsen op een afbeelding van het project. Deze is vervolgens in een koker geplaatst en in de fundering verwerkt, zodat alle betrokkenen ook in de toekomst aan dit project verbonden blijven.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant