Aron Harsveld kijkt met andere ogen naar verzekeringen
Aron Harsveld kijkt met andere ogen naar verzekeringen

Harsveld Verzekeringen

Algemeen Bedrijf Belicht (archief)

Voor veel mensen is het goed regelen van de nodige verzekeringen vaak nogal een ondergeschoven kindje. Iets wat 'ook nog even moet gebeuren', maar jammerlijk genoeg nog weleens op de lange baan wordt geschoven. Harsveld Verzekeringen staat er voor om dat allemaal uit handen te nemen, middels gedegen kennis, een fijne persoonlijke benadering en de juiste verzekeringen geheel op maat.

Bij het bedrijfslogo springt direct de slogan 'Eyeopener in verzekeringen' in het oog. Dat vraagt kort na binnenkomst en de onmisbare verse koffie uiteraard om tekst en uitleg. "Haha… ja, dat is inmiddels al een tijdje mijn credo. De gedachte erachter is, om samen met iemand eens met andere ogen naar de lopende en eventueel nog ontbrekende verzekeringen te kijken", legt Aron Harsveld uit. "Daarbij streef ik ernaar altijd minimaal hetzelfde te kunnen bieden, maar vanzelfsprekend het liefst net iets beter." Zo'n adviserend en vrijblijvend gesprek vindt plaats in een persoonlijke en ongedwongen sfeer, met de nodige laagdrempeligheid die menig klant uit Heiloo en omgeving merkbaar waardeert.

Andere richting

Aron Harsveld heeft ruim 25 jaar ervaring in de verzekeringswereld en daarmee een zeer grondige kennis in huis. Hij heeft de hoogste bekwaamheid op zijn geliefde vakgebied behaald, en is reeds vijf jaar actief als zelfstandige. Begin dit jaar betrok hij met zijn bedrijf een prachtig moderne bedrijfsruimte aan de Kennemerstraatweg, waar hij mensen in alle rust kan ontvangen voor een adviesgesprek. "Zoals gezegd gaan we dan samen om de tafel en laat ik iemand wat verzekeringen betreft eens een andere richting opkijken. Niet met de bekende lange, vaak amper begrijpelijke verhalen, maar juist op een vlotte en leuke manier zodat het een helder en volgbaar verhaal wordt."

Privé en zakelijk

Wat voor advies er ook uitrolt, Harsveld Verzekeringen kan afhankelijk van de pakketgrootte een bepaalde korting hanteren die op jaarbasis aardig kan oplopen. Zo'n vrijblijvend adviesgesprek kan derhalve nooit kwaad en loont zelfs in veel gevallen de moeite. Privé gezien loopt het uiteen van verzekeringen voor woonhuis, auto, rechtsbijstand tot aansprakelijkheid en zorg. Op zakelijk gebied valt te denken aan de bedrijfsauto en -schade, rechtsbijstand, ziekteverzuim en aansprakelijkheid. Daarbij werkt Harsveld Verzekeringen volledig onafhankelijk en heeft hij goede contacten met diverse aansprekende verzekeringsmaatschappijen, waaronder NH1816 Verzekeringen.

Dolfinn Rocks

Als geboren en getogen Heilooënaar draagt Aron Harsveld altijd zorg voor persoonlijke betrokkenheid bij verschillende plaatselijke verenigingen en evenementen. Zo overhandigde hij afgelopen zaterdag nog een welkome cheque aan de organisatie van Dolfinn Rocks, dat die dag de tiende editie vierde. Aanwezigen konden een gratis verzekeringsscan laten maken. Bij Harsveld Verzekeringen valt deze belangrijke materie immers met andere ogen te zien.

Harsveld Verzekeringen, Kennemerstraatweg 382, 1851 BK Heiloo, telefoon 072 - 582 56 60 / 06 - 11 70 37 81 e-mail: aron@harsveldverzekeringen.nl www.harsveldverzekeringen.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant