Afbeelding
Foto: Ger Welbers (@GerWelbers)

Cultuurkoepel Heiloo wint NHN Cultuuraward 2015

Algemeen Heiloo

Vanavond werden in Chateau Marquette in Heemskerk voor de twee keer de NHN Business Awards uitgereikt.

In de categorie 'cultuur', eindigde Cultuurkoepel Heiloo bovenaan en heeft daarmee gewonnen! Tijdens de feestelijke avond heeft Nico Adrichem de prijs in ontvangst genomen.

Daarnaast was er de prijs voor de publiciteitscampagne via www.UitinNoordHolland.nl  aangeboden door de Cultuurcompagnie Noord-Holland. Van sponsor H & S werd een cheque ontvangen van € 1000 te besteden aan dienstverlening. De jury was onder de indruk van het maatschappelijk verantwoord ondernemen, de innovatiekracht, regionale betrokkenheid, het ondernemerschap en de presentatie. 

Nico Adrichem: "de toekenning van bovenstaande prijzen is een waardering voor iedereen die voor en na de opening in september 2014 zich inzette. Kort na de opening kende vereniging Ondernemend Heiloo de 'In de kijker prijs 2014' toe. Deze prijs bleek een mooie stimulans om op de ingeslagen weg door te gaan. 

De programmering van activiteiten, regelen van verhuur, catering, reguleren van de acquisitie vergt veel inspanning en is een inspirerend leerproces voor iedereen. Door de inzet van de Landgoedmedewerkers, de stichting Vrienden Cultuurkoepel Heiloo en Kunstgetij en GGZ NHN zal de Cultuurkoepel doorgroeien naar een betekenisvolle locatie op Landgoed Willibrordus in Kennemerland. Het festival: 'Willibrordus Draait Door' heeft veel positieve reacties opgeleverd en is door de 'vakwereld' opgemerkt. Voorbereidingen van de 2e editie zullen in november starten". 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant