Afbeelding

Kleverlaan Automobielbedrijf beste autobedrijf van Noord-Holland

Zakelijk Limmen

Het is feest in Limmen, want Automobielbedrijf Kleverlaan heeft op 6 oktober de tweede prijs van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2015-2016 weten binnen te slepen. Daarmee is Kleverlaan het beste BOVAG autobedrijf van Noord-Holland. De ontknoping van deze maandenlange verkiezingsstrijd vond plaats tijdens het jaarlijkse congres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in het Arnhemse sportpaleis Papendal. Volgens de vierkoppige vakjury heeft Kleverlaan deze titel dubbel en dwars verdiend!

Maar liefst 3.300 onafhankelijke autobedrijven zijn lid van BOVAG. Een plek in de top 3 is dus op zich al een prachtige prestatie. Maar eenmaal in de finale, wilde het team van Kleverlaan natuurlijk ook winnen. De jury oordeelde anders en gaf de voorkeur aan Vakgarage Heinneman in Schildwolde. Helaas geen eerste plaats, maar wel een prachtige tweede. Kleverlaan is uiteraard blij met het behalen van deze titel. "De verschillen bleken erg klein en de beoordeling van de jury was gebaseerd op gevoel in combinatie met een andere focus dan wij in de jurybezoeken hebben laten zien. Na de eerste plaats in 2010 lijkt een tweede plek een minder resultaat, maar de concurrentie heeft zich natuurlijk ook verder ontwikkeld", aldus Jan Kleverlaan. "We zijn daarom erg trots op het behaalde resultaat en de boost die het bereiken van de finale teweeg heeft gebracht. Er is een duidelijke groei en een hogere klanttevredenheid gerealiseerd in het afgelopen jaar. Een teken dat we op de goede weg zitten en de toekomst met vertrouwen tegemoet kunnen gaan".

Hieronder een quote uit het jury-oordeel: "De tweede plaats is voor Kleverlaan Automobielbedrijf, een bedrijf dat in de loop der jaren is gegroeid en geprofessionaliseerd en in een kleine gemeenschap een regionale functie vervult die te danken is aan een professionele marktbenadering. Het bedrijf scoort goed vanwege de transparantie naar de klant. Een teken dat die centraal staat en serieus genomen wordt. Dat resulteert in een hoge mate van klantvertrouwen. Het betrekken van het personeel is onderdeel van de bedrijfsstrategie en moet het succes van het bedrijf nog verder gaan vergroten."

Bron: Bovag

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant