Afbeelding

Provincialeweg (N203) Castricum - Uitgeest ruim drie weken dicht

Algemeen Heiloo

De Provincialeweg N203 tussen Castricum en Uitgeest krijgt groot onderhoud. De weg is van woensdag 16 september 20.00 uur tot tot vrijdagavond 9 oktober 20.00 uur afgesloten tussen de kruising Zeeweg (N513) en de bebouwde kom in Uitgeest. Het verkeer wordt omgeleid.

De provincie heeft in overleg met de gemeenten Castricum, Uitgeest en Heiloo verschillende omleidingsroutes ingesteld. Verkeer moet rekening houden met langere rijtijden van ongeveer 15 minuten of langer in de spits. Het fietspad langs de N203 blijft bereikbaar. Actuele informatie, omleidingskaarten en verkeersmaatregelen zijn te vinden op de website van de provincie. Vanwege de veiligheid voor het verkeer en wegwerkers wordt de Provincialeweg N203 geheel afgesloten. De provincie werkt dag en nacht door zodat de werkzaamheden aan de Provincialeweg tot 3,5 week beperkt blijven. In deze periode worden de bruggen in de N203, over de Schulpvaart en Hendriksloot, vernieuwd en de aansluiting met de Nesdijk wordt veiliger ingericht. Verder vernieuwt de provincie het asfalt en de markeringen op de weg en fietspad.

Het groot onderhoud wordt in fasen uitgevoerd. In de volgende fase wordt gewerkt aan de kruising Provincialeweg/Zeeweg (N513). De kruising wordt tussen 9 oktober tot 12 oktober afgesloten. De Provincialeweg is in dit weekend ten noorden en ten zuiden van de kruising wel bereikbaar. Daarna wordt gewerkt aan de Zeeweg. Van 12 oktober tot 26 oktober wordt het verkeer wordt via één rijbaan langs de werkzaamheden aan de Zeeweg geleid.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant