Diner, magie en hilariteit  met Rob en Emiel
Diner, magie en hilariteit met Rob en Emiel Aangeleverde foto

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo is jarig en trakteert

Cultuur Commercieel

HEILOO - Wie die nog geen kennis heeft gemaakt met het hotel, restaurant en de evenementen van Fletcher Hotel-Restaurant, krijgt de komende periode de kans dit te ontdekken. Het is namelijk dit najaar vijf jaar geleden dat Fletcher Hotels het Golden Tulip hotel aan de Kennemerstraatweg overnam; iets om te vieren!

Zo ontvangt u vandaag in de Uitkijkpost een kortingsflyer met daarop drie evenementen uitgelicht. Met deze kortingsflyer kunt u profiteren van tientallen euro's korting. Zo kunt u zeer voordelig kennismaken met o.a. de keuken van Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo. Verder zullen er diverse evenementen plaatsvinden. Zo komen Rob & Emiel op donderdag 24 september voor de vijfde keer langs met hun Magic Cabaret Theater Diner, geeft Wibi Soerjadi zondag 18 oktober een exclusief concert en schittert de 'Voice of Holland'-deelnemer Jennifer Ewbank op zaterdag 31 oktober tijdens een diner-concert.

Meer informatie over dit tijdelijke verjaardagscadeau kunt u ook terugvinden op www.fletcherevents.nl/jubileum. Of bel voor meer informatie en reservering naar 072 – 505 22 44.

Afbeelding
Met het Veiligheidsbeleidsplan bouwt gemeente Heiloo aan een veilige samenleving Nieuws 55 minuten geleden
Kom genieten van de prachtige collectie historische bloemen bij Hortus Bulborum.
Hortus Bulborum Limmen opent het nieuwe seizoen Nieuws 3 uur geleden
Wethouder Tromp helpt de kinderen bij het planten van een pruimenboom op het plein.
Pruimenboom geplant bij Kinderdagverblijf De Vogeltuin Nieuws 15 uur geleden

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant