Afbeelding

Wethouder Hollenberg opent nieuwe gebouw van basisschool het Kleurenorkest

Algemeen Limmen

" Wat een prachtige school," dat was de meest gehoorde uitspraak tijdens de officiële opening van basisschool Het Kleurenorkest aan de Hogeweg in Limmen.

Jarenlang heeft de school zich in de luwte van het NTINLP instituut aan de Oosterzijweg in Limmen kunnen ontwikkelen. Maar de laatste jaren groeide het kleurenorkest uit zijn jasje. Steeds meer kinderen uit Limmen en omgeving vinden hun weg naar de school waar opvoeding en onderwijs hand in hand gaan.

Dit schooljaar startte men met 105 leerlingen, een recordaantal! Directrice Els Vonk was dan ook zeer verheugd de kinderen en hun ouders in maart dit jaar de boodschap te kunnen geven dat het schoolgebouw van de Pax Christie vrijkwam en  aan het Kleurenorkest was toegezegd.

Woensdagochtend om 8.30 uur was het zover! Wethouder Hollenberg verrichtte de officiële opening van het gebouw. Onder luid aftellen van alle kinderen knipte zij het lint door, zodat de kinderen hun nieuwe school via de rode loper konden betreden.

Het oudste en jongste kind van de school mochten het naambord onthullen en trots trokken zij onder luid applaus het doek van de muur. Uiteraard werden er nog een aantal mensen in het zonnetje gezet, zoals de oprichters van de school, Dorien Groot en Bouke de Boer en het team dat keihard heeft gewerkt om er iets moois van te maken.


 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant