Aangeleverde foto
Aangeleverde foto

Timmerdorp Egmond aan den Hoef weer succesvol!

Algemeen De Egmonden

EGMOND AAN DEN HOEF - Met meer dan 130 kinderen, een hoop enthousiaste vrijwilligers, de dankbare steun van vele sponsors en vooral mooi bouwweer, zijn er in een paar dagen de mooiste bouwwerken tot stand gekomen.

Wat vooral meehielp was het vele mooie en bruikbare hout. Mede dankzij de medewerking van veel bedrijven en aannemers hadden we op vrijdag en zaterdag een overvloed aan hout. Gerard van der Kolk, Joost van Dam en Barry Rotteveel waren op vrijdag tot diep in de avond bezig al het hout aan te voeren en over het timmerdorpterrein te verspreiden.

De hutten zagen er op de traditionele afsluitende vrijmarkt op donderdagavond dan ook fantastisch uit en waren voorzien van koopwaar dat door de kinderen gemaakt was. De kinderen hebben op het thema "Vakantiedorp" een stel prachtige hutten gebouwd. Zo was er een echt zwembad annex ijssalon, een heuse caravan, een Mc Donalds, een beachclubhuis, een stoel-en-tafel restaurant en heel veel glijbanen en pretparkattributen. Ook hier was weer te zien dat de creativiteit van de kinderen weinig grenzen kent.

Er werden prijzen toegekend aan de meest bijzondere bouwsels. De bronzen zaag voor de origineelste hut ging naar hut 3, een heuse caravan in hele mooie kleuren. De zilveren zaag voor de mooiste brievenbus ging naar hut 1. Een waterdicht bouwsel in de juiste afmetingen. De gouden zaag kwam na moeizaam jury overleg terecht bij hut 6. Een kleine maar fijne constructie met een bijzondere vakantiezon.

De andere prijswinnaars waren natuurlijk alle andere kinderen en de vele vrijwilligers die veel plezier en voldoening hadden aan het timmerdorp. Voor foto's van de Timmerdorphutten, zie: www.buroaanzee.nl/timmerdorp

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant