Afbeelding

Musicalster in 4 dagen

Algemeen

Van 7 tot en met 10 juli, en 14 tot en met 17 juli wordt in Egmond aan den Hoef de Musicalvierdaagse gehouden.

In de zomervakantie lopen alle lessen ten einde en zitten veel jongeren zich thuis te vervelen. Daarom hebben Jeroen Heiliegers en Caroline Leardini een totaal nieuw concept ontwikkeld. De Musical4-daagse geeft jongeren tussen 9 en 23 jaar de kans om in de zomervakantie een intensieve musicaltraining te volgen. Binnen vier dagen zetten Jeroen en Caroline met hard werkende en enthousiaste jongeren een musical in de spotlight voor publiek.

Naast vier dagen lang alleen maar zingen, dansen en acteren zal er ook decor en kostuums gemaakt moeten worden. In samenwerking met het Timmerdorpfeest in Egmond, zullen de jongeren zelf hun decor in elkaar zetten.

Bo Zonneveld (13 jaar), heeft al lang besloten dat zij graag mee wil doen met de Musical-4daagse: ,,De Musical4-daagse is echt iets om in de vakantie te doen. Samen met een leuke groep jongeren hoop ik een fantastische voorstelling te maken!', aldus Bo. Op de Facebook pagina van De Musical4-daagse staan foto's en video's om een indruk te krijgen van de lessen. Voor meer informatie www.jeroencaroline.com/musical4-daagse.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio