Linda de Jong won 1000 euro contant.
Linda de Jong won 1000 euro contant. Foto Carolien Breed

Prijsuitreiking 'Ik Winkel in Heiloo' voorjaarsactie

Algemeen Heiloo

HEILOO – Dat de kassabonnenactie van Ik Winkel in Heiloo enthousiast ontvangen wordt door het winkelend publiek in Heiloo bewijst het grote aantal ingeleverde zakjes bij de voorjaarsactie.

Maar liefst 4456 zakjes, een verdubbeling ten opzichte van de voorjaarsactie gehouden in 2014. Vanaf begin april kon iedereen kassabonnen sparen en in zakjes deponeren in de groene bussen die in de verschillende winkelgebieden in het dorp stonden. Op zaterdag 6 juni werden onder grote belangstelling de prijzen uitgereikt bij winkelcentrum Het Hoekstuk (zie filmpje).

In het winkelcentrum stond een kraam van Ik Winkel in Heiloo, waar de op 1 juni getrokken 130 winnaars hun prijzen, beschikbaar gesteld door de Heilooër middenstand, konden afhalen. De uitreiking van de extra prijzen, waaronder drie volle boodschappenkarren, een dinerbon, een jaar lang brood en een waardecheque voor autowas beurten, geldprijzen van 250, 500 en 1000 euro handje contant en de hoofdprijs, een helikoptervlucht boven Heiloo, vond 'live' buiten plaats. Wethouder Dellemijn verrichtte de trekking. Naast het podium stond een knalrode auto boordevol kassabonnenzakjes, waaruit als laatste de hoofdprijs zou worden getrokken.

In de spaarcategorie 250 euro won Sylvia Schouten een jaar lang brood van bakkerij Kaandorp, Wim Ribberink mocht naar huis met een volle AH boodschappenkar en de familie Blaauw won de geldprijs van 250 euro. In de spaarcategorie 500 euro werd de dinerbon gewonnen door B. Laks, Lisa Wijnands won de volle boodschappenkar en mevrouw Snaterse nam blij de geldprijs van 500 euro in ontvangst. In de spaarcategorie 1000 euro won Nico Prinse de autowas waardecheque, de volle boodschappenkar was voor de familie Blankendaal uit Limmen. En Linda de Jong werd aangenaam verrast met 1000 euro contact in handen. Alle zakjes werden vervolgens in de auto geworpen, bij de rest, waaruit de wethouder met hulp van twee meisjes uit het publiek de hoofdprijs trok. De helikoptervlucht boven het dorp werd gewonnen door Hans Reizevoort. Helaas was hij niet aanwezig, maar de organisatie zal hem de prijs doen toekomen.

Mevrouw Snaterse won 500 euro con
De familie Blaauw won 250 euro contant.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief