V.l.n.r: Manon Waij, Sanne Stokman, Trudy Hectors, Wendy Bonne, Juul en Sharon Admiraal  (niet op de foto Ellen van den Heerik).
V.l.n.r: Manon Waij, Sanne Stokman, Trudy Hectors, Wendy Bonne, Juul en Sharon Admiraal (niet op de foto Ellen van den Heerik).

Team Super Juul liep Run for Kika voor Juul

Algemeen Heiloo

HEILOO – Zondag 31 mei werd de Run for Kika Spaarnwoude 2015 gelopen, de sponsorloop voor Stichting Kinderen Kankervrij. Uit Heiloo deed team Super Juul mee, een team van zes medewerksters van kinderdagverblijf Villa Lilla die hardliepen voor de 2,5 jarige Juul, die al vanaf dat ze acht maanden oud was naar het kinderdagverblijf gaat.

In de aanloop naar de KikaRun is aan ouders en bekenden een oproep gedaan om team Super Juul te sponsoren. Bij Juul, een peuter van het kinderdagverblijf, is begin dit jaar een kiemceltumor in haar buik is geconstateerd. Paulien Abcouwer vertelt dat die boodschap hard aankwam op het kinderdagverblijf; iedereen leefde met de kleine en haar familie mee. Juul heeft de afgelopen maanden een operatie en chemotherapie ondergaan en inmiddels gaat het weer heel goed met haar. ,,Dinsdag (2 juni) was zij voor het eerst weer op het kinderdagverblijf."

De zes Villa Lilla loopsters werden tijdens de KikaRun luid aangemoedigd door twintig meegereisde supporters, collega's en ouders uit Heiloo. Op het kinderdagverblijf was op dezelfde dag zondag van de sponsorloop in Spaarnwoude een zomerfeest georganiseerd, waar onder meer de opbrengst bekend werd gemaakt; het team heeft 1700 euro opgehaald voor KiKa!

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant