Afbeelding
Foto Carolien Breed

Alleen maar winnaars bij G-Bowlen

23 mei, 17:10 Algemeen Heiloo

HEILOO – Zaterdag 23 mei was de laatste speeldag van het G-bowlingseizoen in Bowling Heiloo. Ook dit seizoen bracht alleen maar winnaars voort. De prijzen werden uitgereikt door Rob Opdam, wethouder Sport.

G-bowlen zit in de lift; inmiddels doen er meer dan veertig enthousiaste bowlers met een beperking mee. Het seizoen begon vorig jaar in september en telde twintig speeldagen op zaterdag. G-Bowlen wordt mogelijk gemaakt door Bowling Heiloo, tal van vrijwilligers voor de begeleiding, diverse sponsors en SportRaad Heiloo. De coördinatie werd onder andere verzorgd door initiatiefneemster Manon Haverman, studente aan de opleiding Management Sport & Bewegen in Alkmaar.

De prijzen, beschikbaar gesteld door Bowling Vereniging Heiloo, waren in categorieën verdeeld, zodat iedere bowler blij met een mooie prijs naar huis ging. Er waren bijvoorbeeld prijzen voor de meeste strike of spares en de mooist geklede bowler, wie het hardste kon gooien, wie de het meeste kon mopperen bij het missen van pins. En ook voor degene die met het meeste effect kon bowlen. Want een strike gooien op de baan van de buren doet niet iedereen je na.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief