Afbeelding

De Foresters blijft in 1e klasse

Algemeen

HEILOO – Afgelopen zondag kwam De Kennemers uit Beverwijk op bezoek voor de laatste wedstrijd van het seizoen 2014-2015. Er moest gewonnen worden door de Egels, wilden ze niet degraderen naar de Tweede Klasse. De Kennemers waren een week hiervoor al gedegradeerd, maar ze verkochten hun huid erg duur.

Daarom werd het toch nog een spannende pot voetbal voor de supporters, die tegelijkertijd hun smartphones bekeken voor de uitslagen van de overige wedstrijden. Met Simon Duindam weer 'op 6' werd er in de 13de minuut hands gemaakt door een Kennemer in de 16-meter. Tommy Hoorn verzilverde dit presentje koelbloedig: 1–0. Even later moest Tommy wegens een blessure het veld verlaten en kwam Dennis Nanne hem vervangen. Goede kansen waren er nog voor Stan de Boer en Joey Breed, voordat de rust aanbrak.

Na de spelhervatting duurde het ruim een kwartier eer Nick Kramer uit een vrije trap vanaf twintig meter De Foresters magistraal in veilige haven bracht: 2–0. Barry Koppes werd nog ingebracht voor Joey Breed en Victor Langenburg voor Milo Blei, maar er veranderde niets meer aan de stand. Na het gunstige nieuws van de overige velden kon het feest losbarsten en werden ook de aanwezige moeders in het verdiende zonnetje gezet.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant