Afbeelding

Brandweer Heiloo gastheer voor brandweerwedstrijd

Algemeen Heiloo

HEILOO - De provinciale hoofdklasse vaardigheidstoetsen van de ABWC worden dit jaar gehouden in de gemeente Heiloo zaterdag 25 april. De vaardigheidstoetsen hebben de aandacht van Brandweer Nederland, die bekijkt of de toetsen bij kunnen dragen aan een kwaliteitsimpuls binnen brandweer Nederland.

De oefeningen krijgen een realistisch karakter, waarbij een scenario wordt gepresenteerd die u ook in uw dagelijkse praktijk tegen kan komen. Uiteraard wil Brandweer Heiloo ook de bevolking van Heiloo de gelegenheid geven hierbij een kijkje te komen nemen. Iedereen is van harte welkom in de kazerne van Heiloo aan de Rosendaal 2a op zaterdag 25 april van 09.00 uur tot 17.00 uur.

In de kazerne kunt u brandweermensen spreken, en uiteraard informatie krijgen over het brandweerwerk, en wat de brandweer van uzelf verwacht in geval van brand of andere calamiteiten. Tijdens de wedstrijden is het ook mogelijk om mee te kijken in het bedrijf CiRoPack. U krijgt de gelegenheid (met enige beperkingen omdat de deelnemers er geen last van mogen hebben) de wedstrijdploegen in actie te zien binnen het bedrijf.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant