GP op bezoek bij Maike Kramer

GP op bezoek bij Maike Kramer

HEILOO - GP op bezoek bij is een 12-delige interviewreeks waarin, Gert-Paul van der Horst op zoek is naar passie bij dorpsgenoten in Heiloo. In hun eigen vertrouwde omgeving laat Gert-Paul zijn dorpsgenoten vertellen over wat hen drijft om met veel energie en doorzettingsvermogen hun hobby gestalte te geven.

Deze aflevering (zondag 19 april) is hij op bezoek bij Maike Kramer. Maike deelt haar liefde voor muziek graag met velen. Niet zo verwonderlijk dat zij daardoor de rol van dirigent bij een koor heeft gekregen. Toch blijkt er naast de gezamenlijkheid ook een groot deel van haar activiteiten hiervoor in afzondering plaats te vinden.

Na de primeur uitzendingen om 15.30 uur op de zondagen via Ziggo analoog kanaal 12+ en Ziggo digitaal kanaal 49, wordt elke aflevering herhaald op dezelfde zondag(avond) om 20.30 uur en diezelfde week op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag om 15.30 en 20.30 uur. Na de prémière is de aflevering ook op elk willekeurig tijdstip te zien via: www.rondorpsstraat.nl/gpobb en via www.beatfm.nl (onder de knop Televisie).

Meer berichten