Afbeelding

Oranjebal viert feest, iedereen is welkom!

Algemeen Heiloo

HEILOO - Verlangen naar de zomerse gezelligheid? Oranjebal Heiloo helpt hierbij een handje, want iedereen is 26 én 27 april uitgenodigd op het tot feestterrein omgetoverde Wijkpark Ypestein. Niet minder dan zestig vrijwilligers en een grote groep horeca uit Heiloo zetten zich hard in om er een geweldig dorpsfeest van te maken.

Op zondag 26 april biedt 'Oranjebal proeft Heiloo' een exclusieve kijk in de keuken van Heiloo. Voor een tot twee consumptiebonnen koop je de specialiteiten van Plaza Cinco tot Grieks restaurant Athene, een speciaal gebrouwen 'Oranje vriend' of gewoon iets bij de bekende Oranjebal-bar. Zo kan je op een avond bijna heel Heiloo proeven! Voor de echte liefhebber is er zelfs een kijkje achter de schermen van Oranjebal mogelijk, waarbij je door een organisator wordt rondgeleid.

Koningsdag op 27 april gaat het feest gewoon door. De middag begint met spelletjes voor de kinderen en om 15.00 uur trappen de eerste talenten het muzikale feest op het podium af tijdens 'The Voice of Ypestein'. Inschrijven hiervoor kan op de website van Oranjebal.

Het muzikale programma richt zich dit jaar niet alleen op het podium. Ook buiten is er dit jaar een complete slagwerkgroep die tussen de bands door menig voetjes zal laten meetikken. De rest van de avond wordt sfeervol gevuld met meezingers door onder andere Helemaal Hollands en Bob en de Blueband. Kortom: een Oranjebal die velen nog lang bij zal blijven. Het gehele programma voor beide dagen is te vinden op de site en Facebookpagina van Oranjebal Heiloo.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant