Groep 7 van de Paulusschool organiseert de PeuterKoningsspelen op woensdag 22 april.
Groep 7 van de Paulusschool organiseert de PeuterKoningsspelen op woensdag 22 april.

PeuterKoningsspelen op de Paulusschool

Algemeen

HEILOO - Op woensdag 22 april van 09.00 tot 11.00 uur worden op de Paulusschool de PeuterKoningsspelen gehouden. Alle peuters vanaf 2,5 jaar uit Heiloo en omgeving kunnen meedoen. Uitgedost in oranje, want het thema is 'Oranje Boven'.

De organisatie is in handen van leerlingen van groep 7. De klas heeft in aanloop naar Koningsdag 2015 namelijk een 'belangrijke brief' gekregen, ondertekend met 'Hoogachtend W'. Met het verzoek de PeuterKoningsspelen te organiseren. Een uitdaging die de leerlingen van groep 7 met veel plezier zijn aangegaan. De leerlingen hebben een leuke, actieve spelochtend voor de kleintjes samengesteld, met onder andere Oudhollandse spelletjes en een kleurplaat. Ze hebben aan alles gedacht; voor eten en drinken wordt gezorgd en er is zelfs een EHBO post geregeld.

Thijs Rhode uit groep 7 verzorgt met een paar klasgenootjes de PR voor de peuterspelen. ,,Het wordt een hele leuke dag!" Ze hebben, om er meer ruchtbaarheid aan te geven, her en der in het dorp posters opgehangen. Thijs vertelt dat er voor de begeleiding uiteraard ook volwassenen aanwezig zijn, maar dat ouders van de peuters welkom zijn om gezellig samen met hun kind te komen. Om een beetje voorbereid te zijn op het aantal deelnemertjes, hoopt Thijs dat de meeste aanmeldingen een week voor de spelen binnen zijn. ,,Het liefste deze week nog", aldus Thijs, want de spelen zijn al volgende week. Ouders kunnen hun peuter opgeven via www.depaulusschool.nl, tel. 072-5339815, of via info@depaulusschool.nl. Deelname is gratis.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant