'Vrouwvriendelijke parkeergarage'

'Vrouwvriendelijke parkeergarage'

HEILOO – Het is haar een groot raadsel waarom er niet meer gebruik wordt gemaakt van de parkeergarage in het Stationscentrum.

,,Soms is ie helemaal leeg…!" zegt Lin van Sunny Dreams verbaasd. In haar winkel aan het Stationsplein komen voornamelijk vrouwen. En ondanks dat er ,,voor de deur'" volop overdekte parkeergelegenheid is, parkeren ook veel van haar klanten hun auto een stuk verderop.

,,Veel vrouwen durven blijkbaar niet hun auto in de parkeergarage te zetten, misschien omdat ze denken dat het er krap zou zijn. Terwijl dit in mijn ogen de meest vrouwvriendelijke parkeergarage is! Het is er ruim, met brede parkeervakken en overzichtelijke rijstroken, niet vol met betonnen palen die het zicht belemmeren, je kunt gemakkelijk met de lift naar de begane grond en loopt zo het Stationscentrum in. Er is altijd volop plek. En met een parkeerschijf is parkeren hier gratis!" Van de vrouwen die op haar aanraden hun auto hier wel geparkeerd hebben, krijgt Lin alleen maar positieve reacties. ,,Dus kom op dames, gebruik die parkeergarage nou gewoon eens een keer. U zult zien dat het reuze meevalt en zeker niet eng is!"

Meer berichten