Afbeelding

'GP op bezoek bij' Lucia Admiraal

Algemeen

HEILOO – 'GP op bezoek bij' is een 12-delige interviewreeks, waarin Gert-Paul van der Horst en cameraman Ron Dorpsstraat op zoek gaan naar passies van dorpsgenoten in Heiloo. In hun eigen vertrouwde omgeving laat Gert-Paul hen vertellen over wat hen drijft om met veel energie en doorzettingsvermogen hun hobby gestalte te geven. In de aflevering op aanstaande zondag (22 maart) gaan ze op bezoek bij Lucia Admiraal.

Lucia is de eigenaresse van De Hutkoffer, het oudste huisje in Heiloo, waarin zij een glaskunstpaleisje heeft geschapen.

De primeur uitzendingen zijn (tot en met 17 mei) te zien op de lokale televisiezender BeatTV; elke zondag om 15.30 uur via Ziggo analoog kanaal 12+ en Ziggo digitaal kanaal 49. Elke aflevering wordt herhaald op dezelfde zondag(avond) om 20.30 uur en in diezelfde week op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag om 15.30 en 20.30 uur. Na de première is de aflevering ook op elk willekeurig tijdstip te zien via: www.heiloo-online.nl (onder de knop Video), www.beatfm.nl (onder de knop Televisie) en www.rondorpsstraat.nl/gpobb

Afbeelding
Met het Veiligheidsbeleidsplan bouwt gemeente Heiloo aan een veilige samenleving Nieuws 1 uur geleden
Kom genieten van de prachtige collectie historische bloemen bij Hortus Bulborum.
Hortus Bulborum Limmen opent het nieuwe seizoen Nieuws 4 uur geleden
Wethouder Tromp helpt de kinderen bij het planten van een pruimenboom op het plein.
Pruimenboom geplant bij Kinderdagverblijf De Vogeltuin Nieuws 16 uur geleden

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant