Mark Lindeman, algemeen directeur van Picturae, met wethouder Dellemijn tijdens de uitreiking van de Ondernemingsprijs in Heiloo.
Mark Lindeman, algemeen directeur van Picturae, met wethouder Dellemijn tijdens de uitreiking van de Ondernemingsprijs in Heiloo. Foto Carolien Breed

Ook Picturae finalist in Ondernemingsverkiezing Noord-Holland

Algemeen

HEILOO – Behalve Bromshop Heiloo zit ook Picturae bij de dertig finalisten die meedingen om de prijs 'Beste Onderneming van Noord-Holand 2014-2015'. Het bedrijf zit bij de beste tien in de categorie MKB Groot. Mark Lindeman is algemeen directeur van dit innovatieve bedrijf.

Picturae is gespecialiseerd in het digitaliseren van nationaal en internationaal cultureel en historisch erfgoed, en maakt dit toegankelijk voor een breed publiek, Het bedrijf is gevestigd op bedrijventerrein De Oude Werf in Heiloo. Afgelopen december won Picturae de Ondernemingsprijs van Heiloo. Lindeman sprak toen blij de woorden uit: ,,Het gaat goed met het bedrijf! Innovatie is een belangrijke factor voor ons succes. Onze ambities gaan verder dan Heiloo." Hij doelde toen op opdrachten in het buitenland; niet alleen in Europa want Picturae slaat zijn vleugels ook uit naar Amerika. En dat is blijkbaar ook anderen opgevallen in Noord-Holland.

Alle dertig bedrijven worden in de komende weken nogmaals door de jury bezocht en getoetst. Op woensdag 20 mei worden tijdens de finale-avond in theater de Philharmonie in Haarlem de drie nieuwe winnaars bekend gemaakt.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant