Afbeelding

Bromshop Heiloo genomineerd voor Ondernemingsverkiezing N-H

Algemeen

HEILOO – Bromshop Heiloo aan De Hoefsmid, de brommerspecialist in Heiloo, behoort tot de laatste tien gegadigden voor de prijs 'Beste Onderneming van Noord-Holland' in de categorie MKB-klein. ,,Supergaaf", vindt eigenaar Bob Erkamp (29) dit grote nieuws. ,,Ik had ons eigenlijk voor de grap opgegeven. Ik had nooit verwacht dat we bij de laatste tien zouden zitten."

In december won Bromshop Heiloo nog de publieksprijs bij Ondernemend Heiloo met 21% van de uitgebrachte stemmen. Sleutelen aan brommers, scooters, karts en auto's is altijd Erkamps passie geweest. Voorheen werkte hij onder meer in de autotuning branche en bij een brommerzaak. In amper vier jaar tijd heeft Bromshop Heiloo een naam opgebouwd in Heiloo, en ook vanuit Uitgeest, de Egmonden, Limmen en Castricum is er veel aanloop.

Hun vooral jonge klanten voelen zich thuis bij Bromshop Heiloo vanwege het kleinschalige en amicale karakter van het bedrijf. In juli krijgt Erkamp de sleutels van het voormalige pand van fietsenwinkel Boersen in het stationscentrum, .

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant