Afbeelding

Cursus ecologisch beheer voor inwoners Heiloo

Algemeen

HEILOO - Op zaterdag 7 februari van 09.30 tot 15.00 uur verzorgt Landschap Noord-Holland voor de inwoners van Heiloo een gratis cursus ecologisch beheer.

Heeft u altijd al willen weten hoe je met ecologisch beheer de natuurwaarden kan verhogen? En hoe je bij het beheer van groen optimaal rekening kan houden met planten en dieren? Dan is dit uw kans. De gemeente Heiloo heeft Landschap Noord-Holland gevraagd deze cursus te geven en zo buurtbewoners te ondersteunen in het beheer van hun eigen buurtparkje.

Mensen die vervolgens de handen uit de mouwen willen steken, krijgen op de werkdag de kans; op zaterdag 14 februari in het buurtparkje bij de Spillaan en De Achtkant. Met de opgedane kennis kunnen de cursisten samen met een medewerker van Landschap Noord-Holland bepalen welke bomen en struiken weggezaagd moeten worden.

Aanmelden voor de cursus kan tot vrijdag 6 februari bij Annika Langeveld via a.langeveld@landschapnoordholland.nl (tel. 088-0064482) van Landschap Noord-Holland. Graag uw naam, adres en telefoonnummer vermelden. Er is nog plaats voor enkele cursisten. Na aanmelding krijgt u een uitnodiging voor de cursus met meer details.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant