Afbeelding

Niamh Slatterly Sportjunior 2014

Algemeen

HEILOO – In een bomvolle zaal van Fletcher Heiloo vond de derde en zeer geslaagde editie van het Heilooër Sportgala plaats. De geweldige en vooral levendige presentatie werd verzorgd door Jeroen Schouten.

De 15-jarige trampolinespringster Niamh Slatterly is door de jury (oud-topsporters Ron Zwerver en Astrid Langedijk-Ranzijn en Ingrid Vel) uitgeroepen tot Sporttalent 2014. Niet alleen om haar geweldige prestaties, ze heeft zowel op nationaal (op het NK 2014 junioren in Rotterdam werd ze twee keer eerste; individueel en synchroon) als op internationaal niveau haar visitekaartje afgegeven (op WK Jeugd in Florida werd ze als jongste deelnemer veertiende individueel en tweede bij het synchroonspringen). Ook vanwege haar enorme doorzettingsvermogen. Na een voetblessure wist ze toch weer op het hoogste niveau terug te komen. Haar ultieme doel: deelname aan de Olympische Spelen 2020 of 2024!

De titel Jeugdsportploeg 2014 ging naar het D1 zaalvoetbalteam van HZV Het Vennewater. De Fairplay Cup 2014 werd enthousiast in ontvangst genomen door het G-team van HSV. En G-Sporter van het jaar werd judoka Jurgen Molenaar, die ondanks een beperking eind vorig jaar de zwarte band haalde.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief