Er is een groot gebrek aan diep gekleurde rood / zwarte kurken om de juiste details te kunnen aanbrengen in het wereldrecord mozaïek.
Er is een groot gebrek aan diep gekleurde rood / zwarte kurken om de juiste details te kunnen aanbrengen in het wereldrecord mozaïek.

Noodkreet uit de kurkenhof Limmen

Algemeen Limmen

LIMMEN – De kurken rollen nog steeds met grote hoeveelheden voor stichting Limmen Ludiek de Limmer dorpsgrenzen binnen. De Kurkenhof barst bijna uit haar voegen, zoveel kurken heeft Limmen Ludiek al in haar bezit.

Naar schatting liggen er nu een kleine 500.000. Maar er is een chronisch gebrek aan diep gekleurde rood / zwarte kurken om de juiste details te kunnen aanbrengen in het wereldrecord mozaïek. ,,Tijdens het uitsorteren van de kurken zijn we gaan berekenen of we niet alleen genoeg kurken hebben maar we hebben nu ook gekeken of we de juist gekleurde kurken hebben", zegt voorzitter Kees de Jong. De Jong vervolgt zijn verhaal: ,,Toen zijn we tot ons schrik er achter gekomen dat we van de donkerste gekleurde tint ( bijna zwart ) echt veels te kort hebben. We moeten de komende acht weken op jacht naar zeker 30.000 donker rood/zwart gekleurde kurken en daar hebben we alle hulp van de lezers bij nodig. We kunnen Anne Frank natuurlijk geen blond gaan haar geven."

Vandaar deze noodkreet van stichting Limmen Ludiek met de vraag om deze oproep zoveel als mogelijk te delen binnen zoveel als mogelijk netwerken. Voor meer informatie www.limmenludiek.nl of facebook.com/stichtinglimmenludiek

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant