Het Twin-games toernooi in Amsterdam was een enorme belevenis voor de jonge spelers en hun fans.
Het Twin-games toernooi in Amsterdam was een enorme belevenis voor de jonge spelers en hun fans.

Egels ontwaken uit winterslaap

Algemeen

HEILOO - De winterstop komt voor de voetballers weer ten einde. Diverse teams van De Foresters speelden afgelopen weekend oefenwedstrijden of toernooien.

De meest in het oog springende activiteit was voor Foresters onder 10 jaar. Dit team mocht naar Ajax om deel te nemen aan het Twin-games toernooi van de Amsterdammers.

Het eerste elftal van De Foresters hervat aanstaande zondag de competitie met een thuisduel tegen concurrent Elinkwijk. Zaterdag kwam buurman en Hoofdklasser AFC '34 op bezoek voor een oefenduel; een doelpuntenregen. AFC kwam twee keer op voorsprong en De Foresters wist twee keer voor een snelle gelijkmaker te zorgen. Met 2-2 kwam de rust, waarna de doelpuntenregen overging in andere neerslag. De Foresters kreeg de nodige kansen op meer, maar moest helaas toezien hoe AFC met een scherpe counter weer op voorsprong kwam. Kort daarna besliste AFC het duel door een penalty te benutten. De Egels kunnen terugkijken op een prima duel en bij vlagen was het fraaie combinatiespel te zien waarmee in de competitie de weg naar boven ingezet kan worden.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant