Afbeelding

Prijswinnaars Videoclub Heiloo

Algemeen

HEILOO - Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Videoclub Heiloo zijn de prijzen uitgereikt van de interne competitie. De opdracht was om een korte film te maken waarin water de belangrijkste rol moest spelen. Nico Stobbe en Rob Jaape hebben de eerste prijs gewonnen met de meest aansprekende videofilm.

De producties zijn gejureerd door Gaia Nuissl (van Gaialab, inhoudelijk vormgever) en Marriet Haverkamp (van Filmblik, documentaire filmmaker).

Zij kozen uiteindelijk voor 'Water-varia' van Nico Stobbe en Rob Jaape maar nomineerden ook. 'Gewoon water' van Tom van der Schuyt. De laatste film werd door de leden gekozen als beste. De films zijn te zien op het YouTube-kanaal van Videoclub Heiloo.

Behalve producties voor eigen huis en haard maken de leden regelmatig films voor vrijwilligers-organisaties in Heiloo en omstreken. Nu is, onder andere, de restauratie van een deel van de Witte Kerk in productie. Heeft u belangstelling voor videowerk, samen of alleen, kom dan op vrijdag 30 januari naar het Trefpunt, Abraham du Boishof 1. De leden helpen u graag verder als u nog aarzelend op pad bent. De bijeenkomst duurt van 09.00 uur tot 12.00 uur. De bestuursleden zijn bereikbaar op tel. 072-5321033 (Jack Groot) of 072-5333510 (Wilma Roelofs).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief