Op zondag 19 april is de start en finish van de MaalwaterRun&Walk voor de tweede keer op het Stationsplein in Heiloo.
Op zondag 19 april is de start en finish van de MaalwaterRun&Walk voor de tweede keer op het Stationsplein in Heiloo.

PCCMaalwaterRun&Walk weer op het Stationsplein

Algemeen

HEILOO - Op zondag 19 april is de start en finish van de MaalwaterRun&Walk voor de tweede keer op het Stationsplein in Heiloo. Met dit evenement start ook de Nationale Sportweek in Heiloo.

Jonge kinderen kunnen meedoen aan de Bambinirun van zo'n 400 meter. De andere afstanden zijn 2, 4 en 10 kilometer. Alle parcoursen gaan door de straten van Heiloo. Ook wandelaars komen volop aan hun trekken. Liep de route vorig jaar van zuid naar noord; dit jaar voert de wandeltocht u tussen oost en west langs interessante objecten en mooie omgeving van Heiloo. Voor alle afstanden (van 4 tot 16 kilometer) krijgt u een leuke routebeschrijving mee.

Rotary Club Heiloo organiseert de Run&Walk in samenwerking met SportRaad Heiloo, AV Trias en wandelclub VIB-2000. Het PCC Heiloo sponsort en steunt de activiteit vanuit de betrokkenheid als sportschool.

De netto opbrengst van de Run&Walk gaat evenals vorig jaar naar het project Sport@School. Dit project stelt scholen in de gelegenheid tegen een gering bedrag een breed scala aan sportlessen aan te bieden aan hun leerlingen. Voor meer informatie: www.pccmaalwaterrunenwalk.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio