De titel Heilooër Sportman ging in de Heilooër Sportverkiezing 2012 naar Fabrice de Boer (karate) dankzij zijn bijzondere prestaties op nationaal en internationaal niveau.
De titel Heilooër Sportman ging in de Heilooër Sportverkiezing 2012 naar Fabrice de Boer (karate) dankzij zijn bijzondere prestaties op nationaal en internationaal niveau. Achieffoto Carolien Breed

Laatste week voordrachten SportGala

Algemeen

HEILOO - Nog tot en met 19 december bestaat de mogelijkheid om uw favoriete sporters, sportteams en vrijwilligers voor te dragen voor de eretitels Sportvrouw, Sportman en Sportploeg van Heiloo.

Over drie dagen sluit de termijn voor het aanmelden van de voordrachten voor het SportGala. Tot uiterlijk vrijdag 19 december 24.00 uur kunnen voordrachten worden gedaan conform de aanmeldingsprocedure. Sportverenigingen, maar ook inwoners van Heiloo, mogen sporters, sportteams en sportvrijwilligers voordragen in de verschillende categorieën. Alle sporters of sportteams die op eigen niveau bijzondere prestaties hebben geleverd in 2014 komen in aanmerking.

Speciale voordrachten kunnen worden gedaan voor jongere sporters en teams (t/m 15 jaar). Voor informatie over de voordrachten en formulier: zie www.sportraadheiloo.nl/sportgala2014

Op maandag 22 december komt de jury bij elkaar om uit de voordrachten de genomineerden te kiezen. Uit deze nominaties zal de jury, bestaande uit Ingrid Vel, Astrid Langedijk-Ranzijn en Ron Zwerver, de winnaars kiezen. Voor de jury zal het weer een zware opgave worden om deze selecties te maken.

Tijdens het SportGala op zaterdag 24 januari 2015 in Fletcher Hotel Heiloo worden dan de winnaars in de verschillende categorieën bekend gemaakt. Inmiddels is de organisatie druk bezig met de invulling van het programma op 24 januari. Naar verwachting zullen weer verschillende muzikale talenten uit Heiloo optreden.

Vast staat dat DJ Servan de avond bij Fletcher spetterend af zal sluiten.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant