Afbeelding

Stuur ons (uw) kerstverhalen

8 dec, 20:53 Algemeen

HEILOO - De laatste Uitkijkpost van het jaar verschijnt in de week voor Kerstmis; op dinsdag 23 december. We willen hier samen met u graag weer een gezellige en sfeervolle kersteditie van maken.

Heeft u een mooi, grappig en/of bijzonder kerstverhaal? Bijvoorbeeld iets wat u heeft meegemaakt , iets wat u ontroert of juist vrolijk maakt. Schrijf uw kerstverhaal (ongeveer 300 woorden) en mail het -al dan niet met een leuke foto erbij- naar redactie@uitkijkpost.nl. En wellicht wordt uw verhaal gepubliceerd in de Uitkijkpost kersteditie van 23 december. Wilt u een speciaal iemand in het zonnetje zetten en bedanken met een persoonlijke kerstwens? Laat het ons weten. Aanleveren van kopij voor deze kersteditie kan tot donderdag 18 december 12.00 uur.

Wilt u als bedrijf, vereniging, instelling de lezers een Kerstgroet en/ of Nieuwjaarswens overbrengen in deze speciale kersteditie van de Uitkijkpost? Uw kerstwens in de Uitkijkpost kan al vanaf 35 euro (excl. btw). Voor meer informatie: advertenties@uitkijkpost.nl (tel. 072-5351073).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief