Afgelopen zaterdag namen jeugdspelers Esmé Lindeman en Thijs Smak het jubileumcadeau van de 125-jarige KNVB in ontvangst.
Afgelopen zaterdag namen jeugdspelers Esmé Lindeman en Thijs Smak het jubileumcadeau van de 125-jarige KNVB in ontvangst.

Eindelijk wind mee voor De Foresters

Algemeen

HEILOO-De wedstrijd van De Foresters tegen Stormvogels uit IJmuiden werd gespeeld in een gestaag vallende regen, waardoor zowel tribune als kantine goed bezet waren. Het was een strijd om de rode lantaarn te ontlopen en hierdoor was de inzet optimaal. Voor rust ging het spel gelijk op, met enkele kansen over en weer. Toen een voorzet van De Foresters door twee spelers werd gemist, kwam de bal bij de mee naar voren gelopen Mats de Zeeuw: 1–0. Even later moest Tijs Laagland de 1-1 toestaan. Na nog een mooie actie van Niels Haring kwam de rust. Joey Breed werd in de rust ingewisseld voor Nick Kramer. In de 63e minuut legde Jesper Hut de bal met zijn borst fraai neer voor Niels Haring, die met een droge knal stijf in de kruising de Stormvogels-keeper liet vissen: 2-1. Deze goal gaf de Foresters vleugels en Mike de Lange slaagde er zelfs in om na een mooie combinatie er 3-1 van te maken. Nadat junior Daniel Ben-Ami was ingevallen voor Simon Duindam en hiermee zijn debuut maakte, slaagde Nick Kramer er in om met een mooie lob de uiteindelijke 4-1 stand op het bord te brengen. Drie zeer belangrijke en verdiende punten voor de Egels, die volgende week op bezoek gaan bij Purmersteijn. Het was sowieso een goed weekend voor de club, met diverse kampioenschappen. Op zaterdag namen jeugdspelers Esmé Lindeman en Thijs Smak het jubileumcadeau van de 125-jarige KNVB in ontvangst.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant