Afbeelding

Sanne Briefjes in halve finale van Nederland

Algemeen

LIMMEN – De tafeltennisster Sanne Briefjes van TTV Limmen-Heiloo plaats zich wederom voor de halve finale van de landelijke jeugdmeerkampen.

Vorig jaar wist zij zichzelf uiteindelijk te plaatsen voor de Top12 van Nederland in de categorie meisjes pupillen. Nu is zij inmiddels eerste jaar cadet (13 jaar) en moest zij zich via de afdelingsronde van Noord-Holland en vervolgens via de kwartfinale te Almere trachten een plaats af te dwingen voor de halve finale van Nederland. Zaterdag 6 december in topsportcentrum Almere won zij met overtuigende wijze vier van de vijf wedstrijden. In een spectaculaire wedstrijd tegen landelijke B-speelster Alexandria van der Linden verloor zij in een vijf setter met minimaal verschil en dat terwijl haar tegenstandster een A-licentie heeft en in de top vijf staat.