Afbeelding

HSV komt sterk terug

Algemeen

HEILOO - Tim Ibink kon na twaalf minuten spelen de bal niet genoeg snelheid geven om de keeper van Alkm. Boys te verschalken en in de volgende 10 minuten redde Indy Klamer twee keer op een goede manier. In de 22ste minuut werd Indy verschalkt na een terechte penalty voor de Boys. Twee Minuten later schoot Tom Hafkamp net voorlangs na een goede actie met Charel van Dooren. Een snelle aanval van Alkmaarsche Boys, over de linkerflank van HSV, werd goed voorgetrokken en in het netje gedeponeerd: 2 – 0. HSV nam toen het heft in handen en via goed aanvalsspel werd de Boys-veste bestookt. Tom schoot vanaf de zestien meter hard in, maar de keeper redde met de voet. Jesper de Vré kon zijn versnelling langs de lijn jammerlijk geen goed vervolg geven; de bal ging hoog over. In de 40ste minuut dreigde een voorzet van Ruben Bugter naast te gaan, maar Jesper liep goed door en kon de bal terugplaatsen op het hoofd van Tim, wat 2 – 1 betekende. De tweede helft was vooral voor HSV. Jesper schoot tegen de lat maar in de 53ste minuut kopte Ruben de bal uit een vrije trap van William de Haan in: 2 – 2. En drie minuten later werd een goede crosspass van Charel gevolgd door een lage voorzet van Ruben, die door Tom werd ingetikt. Het laatste gedeelte, met zeven minuten extra speeltijd gooide Alkmaarsche Boys alles hoog voor de pot, maar gescoord werd er niet meer. Volgende week komt SVA op bezoek in Heiloo.