Afbeelding
Foto:

Foto- en verhalenproject De Buitenkans 'Bevrijding' gaat door

28 mrt, 07:45 75 jaar bevrijding

HEILOO - Een aantal weken geleden is het foto- en/of verhalenproject 2020 gestart. Het thema dit jaar is bevrijding. Ineens is het thema actueler dan ooit.

De beleving van vrijheid ervaren we in deze dagen wel op een héél bijzondere en voor velen confronterende wijze. Een gevoel van onzekerheid en angst overheerst bij het besef van de bedreiging door een onberekenbaar virus dat rondwaart. De perceptie van vrijheid heeft alles te maken met het eigen vertrouwen in de toekomst. Een mens hecht immers aan houvast en zekerheid: er is behoefte aan signalen dat het allemaal eens weer goed zal gaan komen...

2020: de saamhorigheid in de samenleving groeit, mensen zoeken naar nieuwe wegen voor verbinding. Er is een verlangen naar bevrijding; hoe creëren wij een gevoel van "vrijheid" met elkaar?

 Graag vernemen wij ideeën, fantasieën of dromen in de vorm van een foto of verhaal of gedicht. De Buitenkans hoopt op heel veel inzendingen van JONG en OUD. Maak die foto of schrijf dat verhaal!

Ouders stimuleer uw kinderen om mee te doen. Voor uitleg en spelregels raadpleeg je de website van Stichting De Buitenkans Heiloo (de-buitenkans.org) In de groene linker kolom klik je Fotoproject en/of Verhalenfestival 2020 “BEVRIJDING” aan. Alle inzendingen sturen naar: buitenkansfotoproject@gmail.com. De prijsuitreiking gaat niet door, dat doen we op een later moment. Maar de mooiste foto’s worden tentoongesteld op het Landgoed Willibrordus. En de mooiste verhalen worden in de krant geplaatst.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief