Sjors van der Panne. Foto: Bas Hermsen
Sjors van der Panne. Foto: Bas Hermsen Foto: Bas Hermsen

Sjors van der Panne met De Chansons van Sjors in Cultuurkoepel

zondag 18 februari 2024 15:15

HEILOO - Sjors van der Panne staat op zondag 18 februari op de bühne in de Cultuurkoepel met zijn programma De Chansons van Sjors.

Meer dan 10 jaar geleden won Sjors van der Panne de publieksprijs van het Concours de la Chanson. Recent toerde hij met het hoopvolle en troostende theaterprogramma ‘Dan maken we het land’ en het ontroerende ‘Mannen Huilen Niet’, met collega Tommie Christiaan. Van der Panne gaf al diverse succesvolle zomerconcerten in Het Concertgebouw en in de Cultuurkoepel. Afgelopen jaar heeft Sjors van der Panne in Frankrijk geschreven aan liedjes voor zijn nieuwe album dat later dit jaar verschijnt. Deze chansons wisselt hij af met zijn lievelingsklassiekers. In het Frans, of hertaald in het Nederlands. Van Dalida en Françoise Hardy tot Zaz en Renaud, de chansonnier van de Nederpop op zijn best. 

Kom genieten van een Frans-Nederlandse muzikale middag met een lach en een traantje. Zondag 18 februari, aanvang 15.15 uur, Cultuurkoepel Heiloo. Koop nu kaarten € 22,50 via www.cultuurkoepelheiloo.nl of aan de deur.