Leer mantra’s spelen op de ukelele bij Twin Fin Coffee.
Leer mantra’s spelen op de ukelele bij Twin Fin Coffee. Foto: aangeleverd

Leer mantra’s spelen op de ukelele

zondag 18 februari 2024 14:00

HEILOO – Hou je van mantra’s? En droom je ervan zelf een instrument te spelen? Schrijf je dan in voor de Magic Mantra Kickstart Workshop op zondag 18 februari, en leer mantra’s spelen op de ukelele bij Twin Fin Coffee.

Je kunt niet zingen en denken tegelijk 
Muziek maken brengt je in het moment, zeker wanneer je mantra’s zingt. Je kunt namelijk niet zingen en denken tegelijk. Het zingen van een mantra geeft rust en focus, waarbij de mantra werkt als affirmatie, reminder of motto. Wereldwijd verovert mantramuziek steeds meer harten. 

Betoverende eenvoud
Als je jezelf wilt leren begeleiden bij het mantrazingen, is de ukelele daarvoor het ultieme instrument. Met maar vier snaren is het eenvoudiger te bespelen dan de gitaar en je hoeft geen noten te kunnen lezen. Je leert het binnen no-time, zelfs als je nog nooit op een instrument hebt gespeeld. Het is niet voor niets dat grote artiesten als George Harrison, Eddie Vedder en Jack Johnson de charme van dit kleine instrument al lang kennen.

Moeiteloos muziek maken
De meeste mantra’s bestaan maar uit een paar woorden en akkoorden die je blijft herhalen. Door deze herhaling sluipt de muziek vanzelf in je vingers. Voor je het weet speel je je eerste mantra’s en verschijnt er een lach van oor tot oor.

Wat ga je spelen?
Je leert mantra’s spelen van artiesten als bijvoorbeeld Leonie Bos, Jennifer Ann, Deva Premal en anderen. We spelen op prachtige handgemaakte massief houten ukeleles met een mooi warm geluid. Neem je liever je eigen instrument mee? Doe dat gerust! Na afloop is er gelegenheid een eigen instrument aan te schaffen.

Praktisch
De workshop wordt georganiseerd door intuïtief ondernemer Rosie de Haas van rosiedehaas.nl en mantrazangeres Liselotte Goed van magic-mantras.com De workshop vindt plaats op zondag 18 februari van 14.00 uur tot 16.30 uur bij Twin Fin Coffee Heiloo. De hippe hotspot met surf vibes waar ze good coffee & good times serveren.

Meedoen? Schrijf je in bij magic-mantras.com