Afbeelding
Foto: Proeflokaal Hop

HopLive: RAWW!!!!

vrijdag 2 juni 2023 21:00 t/m 1:30

Op vrijdag 2 juni zal een nieuw geformeerd kwartet bij Hop komen optreden. Het is de band RAWW!!!! Nieuwe band, maar vol superervaren muzikanten. Zij zullen met hun authentieke smogrocksound een vuige verzameling rockcovers ten gehore brengen. Vanuit de jaren 70, 80 en 90 kan werk verwacht worden van bekende bands als The Cult en AC/DC, maar ook nieuwer werk en obscuur repertoire wordt vooral niet geschuwd. Laat je verrassen op dit niet uitgesleten muzikale pad! De band bestaat uit muzikanten die zowel binnen als buiten de IJmond hun muzikale sporen hebben achtergelaten. De muzikanten zijn Chris van der Geest (basgitaar), Robin Booij (drums), Serge Beers (achtergrondzang, solo gitaar) en Jur Kehl (zang, slaggitaar).Een geweldige Rockband, dat wordt genieten in Hop.