Zal het Oele en Frats lukken om Persefoné te bevrijden?
Zal het Oele en Frats lukken om Persefoné te bevrijden? Foto: Peter Bijkerk / Edo Postma

Falkland Toneel speelt voor kinderen “Oele & Frats en de dochter van de Opperelf” van Martine Faber

zaterdag 18 maart 2023 14:30 tot 15:30

Falkland Toneel speelt voor kinderen in de basisschoolleeftijd een totaal nieuw avontuur met de vrienden Oele en Frats: “Oele & Frats en de dochter van de Opperelf”.

Persefoné, de dochter van de Opperelf, is door Hades ontvoerd naar de onderwereld, maar niemand op elfeneiland weet waar de ingang zit. De ouders zijn ten einde raad en Oele en Frats besluiten om de elfen te helpen. Ze beleven allerlei avonturen in hun zoektocht, daarbij geholpen door de tovenares Hekate en tegengewerkt door Hades. Zal het ze lukken om Persefoné te bevrijden?

De enthousiaste Falklanders gaan het toneel weer op om de kinderen van Heiloo en omstreken te vermaken met dit heerlijke jeugdstuk, geschreven door én in de regie van Heilooër Martine Faber. Kom je ook?

De voorstellingen vinden plaats op zaterdagmiddag 18 maart en zondagmiddag 19 maart (14.30 uur). Kaarten à € 9,00 (inclusief één drankje na de voorstelling), zijn te bestellen via de website van Theater de Beun. Kaarten zijn tevens vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling te verkrijgen aan de kassa van het theater (er kan uitsluitend per pin betaald worden). Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.falklandtoneel.nl.

Op vertoon van het programmaboekje dat je ontvangt in het theater, krijg je in het weekend van de voorstelling bij ijssalon Di Fiorentina in Heiloo het tweede bolletje ijs gratis.

Ook leuk voor partijtjes!

Ben je 16 jaar of ouder, heb je altijd al toneel willen spelen, maar nog niet die stap gezet? Of heb je zin om als medewerker aan de slag te gaan? Nieuwe Falklanders zijn altijd van harte welkom! Kijk voor meer informatie op de website of neem vrijblijvend contact met ons op.