Dilana Smith.
Dilana Smith. Foto: Helene Wiesenhaan

Dilana Smith kruipt in de huid van ‘Legendary Women of Rock’Theaterconcert 1 december in De Beun

vrijdag 1 december 2023 20:00

HEILOO - Haar gestalte mag petit zijn, maar zodra de Zuid-Afrikaanse zangsensatie Dilana Smith in de huid kruipt van rocklegendes als Tina Turner, Janis Joplin of Cyndi Lauper is ze ‘larger than life’. Ze zingt hun nummers en eigen songs. Op vrijdag 1 december zet ze met haar theaterconcert ‘Legendary Women of Rock’ De Beun op zijn kop. 

Dilana rocks: moeiteloos schakelt ze van grote hits vol vuur naar intieme ballads die ontroeren. Tussen de nummers door vertelt ze in een charmante mengelmoes van Nederlands, Engels en Zuid-Afrikaans over opmerkelijke parallellen tussen haar roerige leven en dat van haar heldinnen.

Welk lied ze ook zingt, ze gaat los met alles wat ze heeft: een krachtige, bezielde soul- en rockstem en een atletisch, expressief lichaam. Ze wordt bijgestaan door topmuzikanten die haar feilloos aanvoelen.

Dilana ontroert, verleidt en schudt wakker. Ze is een magneet: aan het einde van de avond houdt iedereen van haar.

Tickets via www.debeun.nl